Στο νοσοκομείο η μητέρα της Ζέμπερη – «Η Δώρα φοβόταν, την απειλούσαν» (video)

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, Γεωργία, η οποία μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της μετά την έναρξη της δίκης δεν είναι καλή και επιδεινώθηκε από τη στιγμή που είδε από κοντά την περασμένη Τετάρτη τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της.

Στο δικαστήριο, η μητέρα της Δώρας κατέρρευσε στα χέρια των δικών της ανθρώπων πολλές φορές. Λίγο μετά την διακοπή της δίκης, τα παιδιά της τη μετέφεραν στο σπίτι τους. Στο πλευρό της βρέθηκαν και ειδικοί για να τη βοηθήσουν.

Οι δικηγόροι της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη έχουν

ζητήσει να εξεταστούν την ερχόμενη Πέμπτη στη δίκη και άλλοι μάρτυρες. Τα αδέρφια της επιμένουν, τονίζοντας ότι η 32χρονη εφοριακός φοβόταν λόγω της δουλειάς της.

«Φοβόταν, την απειλούσαν, φοβόταν διάφορα πράγματα και μας το έλεγε», τονίζει η αδερφή της, Κωνσταντίνα, ενώ από την πλευρά του ο αδερφός της, Γιάννης, σημειώνει:

«Είχε πολλές φοβίες σχετικά με τη δουλειά της, μην κάνει κανένα λάθος, ήταν αρκετά υπεύθυνη. Είχε κάνει και ασφάλεια νομικής προστασίας. Δεν μου είχε πει κάτι για συγκεκριμένες απειλές. Ξέρω ένα περιστατικό που είχε πει η ίδια ότι είχαν πάει να την χρηματίσουν με 20.000 ευρώ. Περίπου 1,5 μήνα πριν το θάνατό της μου είπε ότι πήγαινε για έλεγχο στη Μήλο και στον Πειραιά».

Παράλληλα, ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, αποκαλύπτει ότι είχα επιχειρήσει να τη δωροδοκήσουν.

Ο κατηγορούμενος, Μανώλης Σοροπίδης, στην πρώτη του κατάθεση μετά τη σύλληψή του, ισχυρίστηκε ότι εκείνος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη για να τη ληστέψει. Λίγες μέρες μετά, άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε εκτελώντας την εντολή κάποιου τρίτου.

Στο δικαστήριο αρνείται τώρα όλες τις κατηγορίες. Ο δικηγόρος του Σοροπίδη, Βασίλης Νουλέζας, τόνισε ότι «δεν είχε σε καμία περίπτωση ανθρωποκτόνο πρόθεση. Στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε και δεύτερος άνθρωπος».

(star)

Keywords
Τυχαία Θέματα