Στο κινητό ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας – Υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο

Ψάχνουν τις τελευταίες συνομιλίες της 21χρονηςΛιμενικοί και αστυνομικοί προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεσηΤα τελευταία λόγια της 21χρονηςΣυγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της«Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό»

Συνεχίζονται οι έρευνες προς πάσα κατεύθυνση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ε.Τ., από αστυνομικούς και λιμενικούς.

Η προσοχή όλων στρέφεται τώρα στις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η άτυχη 21χρονη τις ώρες πριν να χαθούν τα ίχνη της.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο

Alpha, σημαντικό ρόλο σύμφωνα με τις Αρχες θα παίξει και ένα βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη φοιτήτρια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας και να απομακρύνονται.

Η καταγραφή έγινε την περασμένη Τρίτη το βράδυ πριν βρεθεί νεκρή η 21χρονη στα βράχια της παραλίας.

Για στυγερή δολοφονία κάνουν λόγο οι αρχές

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές του νησιού και το κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου πρόκειται για στυγερή δολοφονία, ενώ τα ερωτήματα που έχουν προκύψει ζητούν επιτακτικά απάντηση.

Τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση είναι αρχικά πώς βρέθηκε η άτυχη κοπέλα στη περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους σε μια τουριστική περιοχή που αυτό το διάστημα είναι όλα ερημικά και μάλιστα πάνω σε βράχια γυμνή.

Η δολοφονία έγινε στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας στους Πεύκους, ή σε άλλο σημείο του νησιού και μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή για να εξαφανίσουν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του δολοφόνου ή των δολοφόνων;

Η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η 21χρονη δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

Τα τελευταία λόγια της 21χρονης φοιτήτριας

Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και της είπε: «θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα».

«Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβαν η Αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή», πρόσθεσε χαρακτηριστικά o πατέρας της φοιτήτριας στον Ελέυθερο Τύπο.

«Είναι ίχνη στραγγαλισμού και πνιγμός δυστυχώς. Στη θάλασσα την πέταξαν. Ο,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου τα δώσαμε στην Αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό να το σταματούσα με κάποιον τρόπο. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου», είπε ακόμη ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα