Στην τελική ευθεία το μετρό της Θεσσαλονίκης (video)

Στη ΔΕΘ του 2018 η Θεσσαλονίκη θα έχει διαφορετική όψη με πολλές από τις λαμαρίνες να έχουν απομακρυνθεί, τόνισε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Στο Σταθμό «Αρετσού», στον τρίτο κατά σειρά σταθμό της γραμμής της επέκτασης του μετρό προς Καλαμαριά (Τσιγγιρίδου και Αγίου Νικολάου), έφτασε ο μετροπόντικας «Έλλη» (TBM), περίπου 110 ημέρες μετά την έναρξη του ταξιδιού από

το σταθμό της Μίκρας.

Εκεί τον Μετροπόντικα υποδέχθηκαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, η διοίκηση της Αττικό Μετρό ΑΕ, εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας και οι εργαζόμενοι στο έργο.

«Το μετρό έχει μπει στην τελική ευθεία», τόνισε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, καλώντας τους Θεσσαλονικείς να κάνουν ένα ακόμα χρόνο υπομονή. «Στη ΔΕΘ του 2018 η Θεσσαλονίκη θα έχει διαφορετική όψη. Πολλές από τις λαμαρίνες, που ταλαιπωρούν τους επιχειρηματίες και χαλάνε την αισθητική της πόλης θα έχουν απομακρυνθεί. Το 2019 θα μπούνε σε δοκιμαστική λειτουργία η βασική γραμμή και η επέκταση της Καλαμαριάς και το 2020 ξεκινάει μια νέα εποχή για τη Θεσσαλονίκη», υπογράμμισε ο υπουργός σε δηλώσεις του.

Το μετρό της Θεσσαλονίκης έχει μπει στην τελική ευθεία. > https://t.co/r3NASYyca3 pic.twitter.com/aY805H01KQ

— Χρήστος Σπίρτζης (@c_spirtzis) September 9, 2017

Πηγή: voria.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα