Στην τελετή εγκαινίων των Τεμπών η επίτροπος περιφερειακής πολιτικής Κορίνα Κρέτσου

Επίσκεψη στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει η επίτροπος για την περιφερειακή πολιτική Κορίνα Κρέτσου από τις 5 έως τις 7 Απριλίου.
Την Τετάρτη θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Η Πολιτική Συνοχής στην Ελλάδα: επιτυχίες, προκλήσεις και προοπτικές».

Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με την ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος και Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Το βράδυ της Τετάρτης θα λάβει μέρος σε διάλογο με τους πολίτες που έχει ως θέμα «Ευκαιρίες και προκλήσεις για επενδύσεις με ευρωπαϊκούς

πόρους – Το Μέλλον της Ευρώπης».

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, η επίτροπος θα αναχωρήσει για τα Τέμπη, όπου θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων της νέας Σήραγγας των Τεμπών, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξανδρου Χαρίτση.

Τo απόγευμα της Πέμπτης 6 Απριλίου και το πρωί της Παρασκευής 7 Απριλίου, η κυρία Κρέτσου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου θα επισκεφθεί έργα, που χρηματοδοτούνται από πόρους του ΕΣΠΑ.

Τέλος, πριν από την αναχώρησή της για τις Βρυξέλλες, θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βεργίνας που έχουν επίσης χρηματοδοτηθεί από ευρωπαϊκούς πόρους.

«H Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την Ελλάδα, πέρα από μνημόνια», δηλώνει ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, Πάνος Καρβούνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα