Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ με νέα στοιχεία για την ΕΕΑ…

Από τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι καταγγελίες από τον ΠΑΟΚ για την ΕΕΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να παρουσιάζει νέα στοιχεία για την υπόθεση, μετά την απάντηση του Ολυμπιακού, στην τελευταία

τοποθέτηση των πρωταθλητών, που μιλούσαν για… κουμπαριά της οικογένειες του Υφυπουργού Αθλητισμού με μέλος της Επιτροπής. Με τους Θεσσαλονικείς να στέκονται και στον Βαγγέλη Μπραουδάση που είναι στο γραφείο Τύπο του Λευτέρη Αυγενάκη και της ΓΓΑ.

«Ο κ. Τζουλάκης έχει την ευθιξία να παραιτηθεί λόγω της κουμπαριάς με Αυγενάκη;», διερωτώνται οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων». Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε ακόμα μια αποκάλυψη, καθώς με επίσημο έγγραφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας, «μιλάει» για τη σχέση που καταγγέλλει ότι έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον δικηγόρο Τζουγανάτο.

«Ο Πρόεδρος της ΕΕΑ Τζουλάκης- διορισμένος από τον Αυγενάκη- έχει την ευθιξία επιτέλους να παραιτηθεί λόγω της κουμπαριάς της οικογένειάς του με την οικογένεια Αυγενάκη; Από την πρώτη στιγμή ανακοινώσαμε ότι η εισήγηση της ΕΕΑ είναι μια πολιτική απόφαση του Αυγενάκη. Η κουμπαριά, οι συνεχόμενες αποκαλύψεις και η μη παραίτηση όλων των εμπλεκομένων απλά ενισχύουν τον συλλογισμό μας», ανέφεραν κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρουν πως σε αντίθεση με τον πρόεδρο της ΕΕΑ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ κ. Διονυσάτος, έχει παραιτηθεί από τη θέση του για λόγους ευθιξίας, εξαιτίας της συγγένειας που έχει με υπάλληλο του τηλεοπτικού καναλιού OPEN TV.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως η εισαγγελέας Εφετών Αθηνών διέταξε έρευνα για διάπραξη κακουργημάτων από τα μέλη της ΕΕΑ, σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση και την ημέρα που έκανα γνωστή την εισήγηση.

Την Πέμπτη (06/02) η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στις καταγγελίες του ΠΑΟΚ, που μιλούσε και «κουμπαριές», σε νέε καταγγελίες για την ΕΕΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη, Οι «ερυθρόλευκοι« με ανακοίνωση που εξέδωσαν, έκαναν λόγο για «τερατώδη ψέμματα, γελοία μυθεύματα και σενάρια για συναντήσεις, -που ποτέ δεν έγιναν-, στελεχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τρίτους», τονίζοντας ακόμα: «Δεν συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια διχασμού και αποπροσανατολισμού».

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ σχολίασαν, πάντως, με χιούμορ την τοποθέτηση για την περιβόητη συνάντηση δεδομένου πως προ ημερών οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παραδεχθεί ανοιχτά πως βρέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο του κ.Τζουγανάτου «για να πάρουμε γνωμοδότηση», σημειώνοντας:

«Η συνάντηση που έγινε αλλά τελικά δεν έγινε, όμως εν τέλει έγινε αλλά όχι έτσι ακριβώς, δείχνει τη σύγχυση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ» ενώ στη συνέχεια μιλώντας για τις σχέσεις Φαραντούρη – Τζουγανάτου, τόνιζαν πως: «Για τα mail του Φαραντούρη όσο ήταν νομικός σύμβουλος της ΔΕΠΑ προς συνεργάτες του ζητώντας μετ’ επιτάσεως οι γνωμοδοτήσεις να είναι από τον Τζουγανάτο θα ασχοληθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας ηλεκτρονικού εγκλήματος; Ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει την άρρηκτη σχέση Τζουγανάτου- Φαραντούρη…».

Ακολούθως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην αντεπίθεση, φέρνοντας στη δημοσιότητα έγγραφο που αφορά Τζουγανάτο – Μαρινάκη, σημειώνοντας πως «επρόκειτο για συνεργασία των δύο πλευρών, κάνοντας σαφές πως τα φερέφωνα του “Ρώσου” και “φιλοξενούμενου” ιδιοκτήτη θα “κυνηγήσουν” μέχρι τέλους την υπόθεση δικαστικά απέναντι στους… μεγαλόψυχους, ενωτικούς Έλληνες».

H σχετική ανακοίνωση – απάντηση στον Ολυμπιακό:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλά θα κάνει να αφήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ότι θίγονται να απαντήσουν μόνοι τους, γιατί αλλιώς ενισχύει την εικόνα που έχει όλη η Ελλάδα ότι ενεργούν ως υπάλληλοί της.

Από αυτό εξαιρείται ο κ.Τζουγανάτος και η ανεξάρτητη γνωμοδότησή του, γιατί όπως αποδεικνύουν τα κάτωθι έγγραφα, όντως έχει επίσημη συνεργασία με την εταιρία ΑΡΓΟΣ ΑΕ του κ.Μαρινάκη.

Εμείς, τα φερέφωνα του «Ρώσου», «φιλοξενούμενου» ιδιοκτήτη, σας ενημερώνουμε ακόμη μια φορά, ότι δεν θα βρεθεί σε αυτή την περίπτωση δικαστήριο να ξέχασει να σας δικάσει, εσάς τους μεγαλόψυχους, ενωτικούς Έλληνες».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που από την πρώτη στιγμή, έκανε λόγο για πολιτική απόφαση, σχετικά με την εισήγηση της ΕΕΑ της για υποβιβασμό στην υπόθεση της Ξάνθης – ακολούθησε η τροπολογία της κυβέρνησης για αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας ομάδων από τα πειθαρχικά όργανα – μπλέκοντας και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κατήγγειλε την Πέμπτη (06/02) ότι η κουμπαριά μέλους της Επιτροπής με την οικογένεια Αυγενάκη. Με στόχο η ομάδα της Θεσσαλονίκης να ενισχύσει τα όσα αναφέρει «για “στημένη” εισήγηση από την ΕΕΑ».

Η εμφάνιση του Λευτέρη Αυγενάκη, θέλοντας να υπερασπιστεί την Επιτροπή, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ που έκαναν λόγο για θράσος ενός εντολοδόχου που τον έχει αποδομήσει η ίδια η κυβέρνηση – δε μετέχει στις κινήσεις για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο – τη στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει λάβει το σκεπτικό της εισήγησης.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς στέκονται και στον Βαγγέλη Μπραουδάκη που εκτελεί χρέη διευθυντή επικοινωνίας στο γραφείο του Αυγενάκη, σημειώνοντας πως λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού – ΕΕΑ – Τζουγανάτου – Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ είχε, άλλωστε, καταγγείλει και μυστικό «ραντεβού» πριν από την εισήγηση της ΕΕΑ, τα μέλη της οποία «σφάζονται», με τον ΠΑΟΚ να κάνει για «Ελεγχόμενη Επιτροπή Αυγενάκη».

Γι’ αυτό τον λόγο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ζητούν άρση τηλεφώνου προκειμένου να δοθεί επίσημα μια απάντηση για το βράδυ της 20ης του Γενάρη όταν και έλαβε χώρα η περιβόητη συνάντηση στα γραφεία του Τζουγανάτου, παραμονές της εκδίκασης της υπόθεσης του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μπραουδάκης είχε παραιτηθεί από τη θέση του, απόφαση που δεν έγινε δεχτεί από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Επίσης, την παρέμβαση της εισαγγελέα εφετών Αθηνών προκάλεσε, η χρονική επιλογή της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή είχε συγκεντρώσει τα βέλη του ΠΑΟΚ πάνω του, όταν λίγες ώρες μετά την εισήγηση της ΕΕΑ είχε αναφέρει με tweet: «Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται ποινή χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση». Χωρίς ακόμα το σκεπτικό της απόφασης να έχει κοινοποιηθεί.

Πηγή: Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ με νέα στοιχεία για την ΕΕΑ… - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα