Στη Στόουκ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σταφυλίδης

Στην Premier League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Σταφυλίδης. Όπως ενημέρωσε ο… κολλητός του, Απόστολος Βέλλιος, ο διεθνής αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στη Στόουκ Σίτι.

«Και επίσημα στη Stoke City!!! Δεν άντεξες μακριά μου τελικά. Κάνε τους παπάδες σου παιχταρά μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βέλλιος που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 23χρονος Σταφυλίδης, «προϊόν» των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ,

παραχωρήθηκε σε πολύ μικρή ηλικία στη Λεβερκούζεν, όπου δεν πήρε ευκαιρίες, και πέρασε τη σεζόν 2014/15 ως δανεικός στη Φούλαμ με 38 συμμετοχές στην Championship. Από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στην Άουγκσμπουργκ, πέρσι (2016/17) ήταν αναντικατάστατος, αλλά φέτος (2017/18) ήταν μονίμως μεταξύ πάγκου και εξέδρας, μετρώντας μόλις 31 λεπτά συμμετοχής στη Μπουντεσλίγκα. Η Στόουκ του έδωσε την ευκαιρία και από σήμερα είναι κάτοικος «Μπριτάνια», όπου θα συναντήσει παίκτες όπως ο Σακίρι, ο Χεσέ, ο Ζουμά, ο Μπάτλαντ και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Πολ Λάμπερτ. Μέχρι σήμερα, βασικός και αναντικατάστατος στην αριστερή πτέρυγα της Στόουκ είναι ο Ολλανδός, Έρικ Πίετερς.

#SCFC are delighted to confirm the signing of Greek international defender Kostas Stafylidis on loan from @FCAugsburg pic.twitter.com/5DLniC3OJa

— Stoke City FC (@stokecity) 18 Ιανουαρίου 2018

The 24-year-old left-back will spend the remainder of the season with #SCFC at the @bet365 Stadium.

— Stoke City FC (@stokecity) 18 Ιανουαρίου 2018

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα