Σταθάκης προς ΝΔ: Eίστε η μόνη δύναμη που αμφισβητείτε την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

«Επίθεση» προς τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης από το βήμα της Βουλής αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Eίστε η μόνη δύναμη που αμφισβητείτε την σταθεροποίηση και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας».

Είχε προηγηθεί κριτική από τον βουλευτή της ΝΔ

Κωνσταντίνο Σκρέκα για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και στην πολιτική της κυβέρνησης, στον τομέα της οικονομίας

«Θέλω να καταλάβω ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού και τη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Θέλω να καταλάβω αν είστε υπέρ ή κατά της αναβάθμισης των F-16, αν αυτό είναι το διακύβευμα και αν θεωρείτε επωφελή την αρχική εικόνα για το πως θα γίνει αυτή η αναβάθμιση, όπου το κόστος για την ελληνική πλευρά θα είναι 1,1 δισ.- όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας- και το υπόλοιπο 1,5 δισ. θα πάρει τη μορφή των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

Άρα, το πρώτο ερώτημα που θέλω να αποσαφηνιστεί είναι αν είστε υπέρ ή κατά της αναβάθμισης των F-16, δηλαδή του αξιόμαχου της αεροπορίας μας ή όχι. Εκτός αν θεωρείτε ότι πρέπει να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην άμυνα της χώρας, με άλλα αεροπλάνα;» διερωτήθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη στάση της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα