Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» – Κρυβόταν σε κρύπτη μέσα στο σπίτι του

Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του ανιψιού του στον καταυλισμό των Ρομά στη Γιάννουλη, το 1998Ο 62χρονος είχε κατασκευάσει μία ειδική κρύπτη στον τοίχο του υπνοδωματίου του

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εκτελέσει και το υπόλοιπο της ποινής του για την ανθρωποκτονία σε βάρος του ανιψιού του και εκείνος είχε σκαρφιστεί έναν , αν μη τι άλλο, πολύ πρωτότυπο τρόπο για να ξεφύγει από την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, ολόκληρο «δωμάτιο» είχε φτιάξει μέσα στους τοίχους του σπιτιού του στη Θεσσαλία ως κρησφύγετο ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» Κώστας Βιλανάκης, ώστε να ξεγελάει τους αστυνομικούς

και να παραμένει ελεύθερος.

Ο 62χρονος είχε κατασκευάσει μία ειδική κρύπτη στον τοίχο του υπνοδωματίου του, την οποία έκρυβε με το κεφαλάρι του κρεβατιού και κρυβόταν μέσα σε αυτήν.

Τελικά όμως διαπίστωσαν ότι κρυβόταν μέσα στο σπίτι και αφού τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν δεδομένου ότι εκκρεμεί σε βάρος του διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας που διατάσσει τη σύλληψή του για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του είχε επιβληθεί (δηλαδή ποινή φυλάκισης 7 ετών, 6 μηνών και 7 ημερών) για ανθρωποκτονία.

Στην περιοχή της Γιάννουλης στήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, όπου συνολικά συνελήφθησαν έξι Ρομά και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κυνηγετικά όπλα, αεροβόλα, φυσίγγια και κροτίδες.

Ειδικότερα, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία, ασύρματοι συντονισμένοι με την συχνότητα της αστυνομίας, ναρκωτικά δισκία και αναβολικά φάρμακα, κυνηγετικά όπλα, δύο αεροβόλα όπλα και φυσίγγια.

Ποιος είναι ο «Βασιλιάς των Τσιγγάνων»

Ο 62χρονος Κώστας Βιλανάκης είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του ανιψιού του στον καταυλισμό των Ρομά στη Γιάννουλη, το 1998. Είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όμως όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του στο περιβόητο κύκλωμα τοκογλυφίας εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο τσιγγάνος όμως εξαφανίστηκε και παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρέθηκαν αρκετές φορές μια ανάσα από την σύλληψή του, δεν τα είχαν έως τώρα, καταφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα