Νέα στοιχεία για τον Αφγανό που συνελήφθη με 7 πυροκροτητές – Δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος

Την έρευνα έχει αναλάβει η ΑντιτρομοκρατικήΟ νεαρός είχε πάνω του πολλές ταυτότητες ενώ δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τις ΑρχέςΕίχε εκδοθεί απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού

Συνελήφθη ένας άνδρας αφγανικής καταγωγής καθώς το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας με μια τσάντα γεμάτη πυροκροτητές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον νεαρό είχε εκδοθεί απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας.

Παράλληλα, στην κατοχή του

βρέθηκαν πολλές ταυτότητες και έτσι ακόμα οι Αρχές δεν έχουν διαπιστώσει τα ακριβή στοιχεία και την ακριβή ηλικία του, όπως και ποιος ακριβώς ήταν ο σκοπός που είχε στην κατοχή τους πυροκροτητές.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά πυροκροτητές, ενώ ο Αφγανός δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τις Αρχές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου έγινε και μία σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, από μέλη της «Συνέλευσης Κατειλημμένων Προσφυγικών (ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ)», στην οποία αναφέρουν: «Πριν περίπου ένα μισάωρο και ενώ είχαμε περιφρούρηση γειτονιάς έγινε προσαγωγή συντρόφου 19χρονου αλλοδαπού του οποίου δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία (επίθετο). Αυτή την στιγμή μάλλον τον πάνε στην ΓΑΔΑ ή στο τμήμα Αμπελοκήπων. Υπάρχει κόσμος στο στέκι».

Keywords
Τυχαία Θέματα