Σπάρτη: Τρεις συλλήψεις για μεγάλη, «ορφανή» χασισοφυτεία

Συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο Αλβανοί κι ένας Έλληνας, για μεγάλη φυτεία χασίς, που είχε εντοπιστεί κι εκριζώθηκε σε αγροτοδασική περιοχή στο Νεοχώρι της Ανατολικής Μάνης, στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2015.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σήμερα, ερευνώντας την υπόθεση σύλληψης του 44χρονου για παράνομη οπλοκατοχή στις Καμάρες Γυθείου, ταυτοποίησαν τα στοιχεία των καλλιεργητών της ‘'ορφανής» φυτείας χασίς που είχε εντοπιστεί κι εκριζωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, σε αγροτοδασική περιοχή στο Νεοχώρι του δήμου Ανατολικής Μάνης. Η φυτεία περιελάμβανε 328 δενδρύλλια, ενώ είχαν ακόμη κατασχεθεί 88 κιλά

χασίς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Εκτός του 44χρονου που προαναφέραμε, ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία ενός 41χρονου Αλβανού και μιας συνομήλικης ομοεθνούς τους, όπου για όλους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Γυθείου και το πρωί σήμερα συνελήφθησαν και οι δύο Αλβανοί στο Μαυροβούνι Γυθείου, από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γυθείου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα