Σοκάρουν τα χέρια Ολυμπιονίκη μετά από 9 ημέρες κωπηλασίας στην Αρκτική (εικόνα)

Σοκάρει η φωτογραφία που ανέβασε ο Βρετανός Χρυσός Ολυμπιονίκης Άλεξ Γκρέγκορι στην οποία φαίνονται τα χέρια του τα οποία είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά από κωπηλασία 9 ημερών και 965 χιλιομέτρων στην Αρκτική.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης έσπασε 11 παγκόσμια ρεκόρ και η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.

O δυο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης αποφάσισε να διανύσει την απόσταση μεταξύ Νορβηγίας και Ισλανδίας μαζί με την ομάδα του καπηλατώντας στον παγωμένο Ωκεανό, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα σχολείο στα Ιμαλάια.

Οι

καιρικές συνθήκες έβγαλαν εκτός λειτουργίας τα ηλιακά φορτιζόμενα ηλεκτρονικά συστήματα της Λέμβου, αναγκάζοντας την ομάδα να διακόψει την πορεία της και να σταματήσει στο στο απομονωμένο νησί Jan Mayen της Νορβηγίας.

My hands after spending so long in wet gloves.The blisters were never bad on this Polar row, but the wet & damp seeped into the skin… pic.twitter.com/N3Y6s3m4Uh

— Alex Gregory (@AlexGregoryGB) 30 Αυγούστου 2017

Στην φωτογραφία γράφει: «Αυτά είναι τα χέρια μου έχοντας περάσει τόση ώρα μέσα σε βρεγμένα γάντια. Οι φουσκάλες δεν είναι τόσο σοβαρές σε αυτή τη δοκιμασία στον Πόλο, αλλά το κρύο και η υγρασία πέρασαν μέσα από το δέρμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα