Σοκ στην Κρήτη – Σκότωσαν βρέφος 5 μηνών

Σοκαρισμένοι πάλευαν οι γιατροί στην ΠΑΓΝΗ μέχρι τα ξημερώματα να σώσουν το μωράκι το οποίο μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα από τη Σητεία στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το βρέφος, μόλις 5 μηνών, κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τους ίδιους να μιλούν για άγρια κακοποίηση του βρέφους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του

cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ένας 52χρονος λογομάχησε με την 30χρονη σύζυγο του. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος 52χρονος χτύπησε την 30χρονη.

Εκείνη την ώρα όμως η μητέρα κρατούσε στην αγκαλιά της το μόλις 6 μηνών βρέφος της οικογένειας, με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος μετέφερε στο νοσοκομείο ο πατέρας του, ο οποίος μετά το θάνατο του συνελήφθη, με την αστυνομία να έχει ήδη ξεκινήσει τις ανακρίσεις για την υπόθεση.

Τα σενάρια που εξετάζονται για τις συνθήκες της τραγωδίας

Τρία είναι τα σενάρια που εξετάζονται για τις συνθήκες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε χθες στο σπίτι του 52χρονου στην Σητεία.

Το πρώτο σενάριο είναι πως κατά την διάρκεια του καυγά ο 52χρονος πέταξε το κινητό τηλέφωνό του στη σύζυγό του ωστόσο το κινητό χτύπησε το 6μηνών παιδί.

Το δεύτερο σενάριο – που φαίνεται να είναι και το επικρατέστερο – αναφέρει πως ο 52χρονος χτύπησε την σύζυγό του την ώρα που εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος και έπεσαν και οι δύο στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα το παιδί.

Το τρίτο σενάριο, αναφέρει πως πάνω στον καυγά ο 52χρονος πήγε να χτυπήσει την σύζυγο ωστόσο χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να πέσει από την αγκαλιά της μητέρας του και να τραυματιστεί βαρύτατα.

Keywords
Τυχαία Θέματα