Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που έπεσε νεκρός στο Μαρούσι

Νέα κατάθεση έδωσε τη Δευτέρα η 17χρονη που βρισκόταν μαζί του την ώρα του φονικούΚοντά στον εντοπισμό του δράστη οι αρχέςΣτην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό η κηδεία

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι, στον 19χρονο που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πλατεία Ηρώων Κύπρου, στο Μαρούσι.

Η κηδεία

του νεαρού θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό.

Κοντά στη σύλληψη του δράστη η αστυνομία

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν μέχρι τώρα, είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν πως πριν από τη δολοφονία προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους.

Ενώ αρχικά η 17χρονη φίλη του που βρισκόταν μαζί του, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν για να τους ληστέψουν, ζητώντας τους τα χρήματα και τα κινητά τους. «Μας πλησίασαν τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Μας ζήτησαν τα χρήματα και τα κινητά μας. Τους είπαμε ότι δεν έχουμε. Τότε έβγαλε ο ένας κάτι από την τσέπη του και χτύπησε τον φίλο μου στον θώρακα».

Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία».

Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί κάλεσαν τη 17χρονη για νέα κατάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα