«Σηκώνει το γάντι» ο Γεωργιάδης σε Πολάκη για Μανωλίδου και τριήρη

Δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του Παύλου Πολάκη σχετικά με την πτώση της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου από τριήρη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, και βγήκε στην αντεπίθεση.

Αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε σκωπτικά το γεγονός, αντιπαραβάλλοντάς το με επιτεύγματα του υπουργείου στον χώρο της υγείας, και κρίνοντας μάλιστα από μία παλιά φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου το γεγονός ότι πήγε με ψηλοτάκουνα παπούτσια στο σκάφος.

«Θαυμάστε ήθος Υπουργού Σοσιαλδημοκρατικής Κυβερνήσεως που ειρωνεύεται μια γυναίκα που έπαθε ένα ατύχημα και κινδύνευσε μάλιστα, χρησιμοποιώντας άσχετη περσινή φωτογραφία, για να βγάλει το άχτι του κατά του συζύγου της. Που είναι το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα;» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter.

Από την άλλη άφησε αναπάντητο το σχόλιο περί κλεισίματος νοσοκομείου επί υπουργίας του.

Θαυμάστε ήθος Υπουργού Σοσιαλδημοκρατικής Κυβερνήσεως που ειρωνεύεται μια γυναίκα που έπαθε ένα ατύχημα και κινδύνευσε μάλιστα, χρησιμοποιώντας άσχετη περσινή φωτογραφία, για να βγάλει το άχτι του κατά του συζύγου της. Που είναι το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα; pic.twitter.com/8LX2Hsq1yK

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 18 Ιουλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα