Σέρχιο Ράμος: Δεν τους αξίζει σεβασμός όταν βρίζουν τη μητέρα σου (video)

Ο Σέρχιο Ράμος «έκλεψε» την παράσταση στον αγώνα Ρεάλ – Σεβίλλη για τη φάση των 16 του Copa del Rey, όχι μόνο επειδή μείωσε τη διαφορά σε 3-2 στο 83ο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά και για έναν ακόμα λόγο.

Μετά το γκολ, ο ισπανός αμυντικός, που έρχεται από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, γύρισε προς την πλευρά των οπαδών της, τους έδειξε τη φανέλα του και τους έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση πως δεν τους ακούει, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά

από τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο αρχηγός της Ρεάλ βέβαια υπερασπίστηκε τον εαυτό του αναφέροντας ότι οι οπαδοί της Σεβίλλης έβριζαν από το πρώτο λεπτό τη μητέρα του. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Δεν έδειξα ασέβεια σε κανέναν. Ζήτησα συγγνώμη απ’ τον Σόρια (σ.σ. τερματοφύλακας της Σεβίλλης), αλλά η αλήθεια είναι πως προκλήθηκα. Υπήρχαν οπαδοί που έβριζαν τη μητέρα μου και με προκαλούσαν απ’ το πρώτο λεπτό. Θα είναι πάντα το «σπίτι» μου, αλλά είμαι αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και πρέπει να υπερασπιστώ την ομάδα του.

Δεν θα πανηγύριζα στο «σπίτι» μου, αλλά δεν τους αξίζει σεβασμός όταν βρίζουν τη μητέρα σου. Ο κόσμος παρεξήγησε τον τρόπο που αποχώρησα από την ομάδα πριν από χρόνια. Πάντα το Σάντσεθ Πιθχουάν θα είναι το σπίτι μου, είτε το καταλαβαίνει ο κόσμος, είτε όχι. Έχω ξαναπεί πως όταν πεθάνω, θα με θάψουν με μια σημαία της Σεβίλλης και μια της Ρεάλ«.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Σημειώνεται ότι ο αγώνας έληξε 3-3 με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 93′, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να περνά στα προημιτελικά του Copa del Rey αλλά και να κάνει ένα σπουδαίο ρεκόρ. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έμεινε αήττητη για 40ό ματς, σπάζοντας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα με 39 σερί ματς αήττητη πέρσι, την σεζόν 2015-16.

Keywords
Τυχαία Θέματα