Σε θρίλερ εξελίσσεται ο φόνος στο Μοσχάτο: Σε ποιον ανήκει το όπλο του εγκλήματος;

Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον φόνο στο ΜοσχάτοΣε ποιον ανήκει το 22αρι Zastava;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία του Μοσχάτου με δράστη τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη και θύμα τον πρώην άντρα της ερωμένης του και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ο 39χρονος αθλητής, πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για την ερχόμενη Δευτέρα, φτάνοντας στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ψέλλισε στους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν για μια δήλωση του: «Ημουν σε άμυνα. Είχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα τις επόμενες ημέρες».

Αναπάντητα μένουν τα ερωτήματα για το κίνητρο του δράστη

Παρότι

ο δράστης ανέφερε ότι περίστροφο από το οποίο προήλθε η δολοφονία άνηκε στο θύμα, ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν διευκρινίσει αν τα όσα τους έχει εξιστορήσει στην αρχή ο 39χρονος αθλητής είναι αληθινά.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης είπε στην πρώτη κατάθεση του ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Μάριος Λουκόπουλος μπήκε στο κατάστημα του και αφού τσακώθηκε μαζί του, στη συνέχεια έβγαλε ένα περίστροφο.

Κατά τον καβγά, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, το όπλο εκπυρσοκρότησε μία φορά, τραυματίζοντας το θύμα.

Στη συνέχεια ο 39χρονος άρπαξε το όπλο, όπως ο ίδιος δήλωσε στις αρχές και πυροβόλησε ακόμα τρεις φορές το θύμα.

«Εγώ τον σκότωσα, δεν το ήθελα, θόλωσε το μυαλό μου. Τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, ήρθε στο πρακτορείο με το πιστόλι και με απείλησε… Φοβήθηκα, άρπαξα το πιστόλι και τον πυροβόλησα στο κεφάλι. Στην συνέχεια τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους είδα, αλλά έφυγα και έφτασα σπίτι μου».

Σε ποιον ανήκει το 22αρι Zastava;

Ο συνήγορος του δράστη, Πέτρος Μαντούβαλος κατά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων αν και ρωτήθηκε δύο φορές από τους δημοσιογράφους για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του όπλου αρκέστηκε να πει: «Αυτά θα τα πούμε τη Δευτέρα στο ανακριτή».

Κι αν η λύση του μυστηρίου για τον πραγματικό ιδιοκτήτη του όπλου αποτελεί το πρώτο αναπάντητο ερώτημα, οι αστυνομικοί έχουν προβληματιστεί και για τις μετέπειτα από τη δολοφονία κινήσεις του Παραολυμπιονίκη.

Τέλος, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Βασίλης Τσαγκάρης, αποφάσισε να κλειδώσει το κατάστημα του και να φύγει για το σπίτι του, αφήνοντας αιμόφυρτο μέσα σε αυτό τον 47χρονο άνδρα.

Keywords
Αναζητήσεις
fonos sto mosxato 2017
Τυχαία Θέματα