Σε πλήρη απαρτία η οικογένεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ – Πιο «ονειρική» αυτή των Χάρι και Μέγκαν

Τις καθιερωμένες φωτογραφίες τους ενόψει Χριστουγέννων έδωσαν τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, με αρκετές διαφορές βέβαια ανάμεσα στα ζευγάρια Γουίλιαμ – Κέιτ και ΧάριΜέγκαν.

Τα πορτρέτα που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσιγκτον απεικονίζουν από τη μία την πενταμελή οικογένεια του πρωτότοκου πρίγκιπα, και Δούκα του Κέιμπριτζ, ενώ στη δεύτερη και πιο «ονειρική» είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

The Duke

and Duchess of Cambridge are pleased to share a new photograph of their family.

The photograph, taken by Matt Porteous, shows The Duke and Duchess with their three children at Anmer Hall, and features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year. pic.twitter.com/6XqCMlhLi8

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 14 Δεκεμβρίου 2018

Όπως φαίνεται, τα παιδιά του ζεύγους έχουν μεγαλώσει αρκετά, με το καθένα να δείχνει τη διαφορετική ιδιοσυγκρασία του, με τον μεγαλύτερο, τον Τζορτζ να δείχνει την πιο παιχνιδιάρικη διάθεσή του, τη μεσαία, Σάρλοτ (που είναι φτυστή η γιαγιά της Βασίλισσα Ελισάβετ) να χαμογελά πονηρά στον φακό και τον βενιαμίν της οικογένειας, Λουίς να τα ‘χει… μάλλον χαμένα για το πού είναι και τι κάνει.

The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share a new photograph from their Wedding Reception at Frogmore House on 19th May.

The photograph, which features on Their Royal Highnesses’ Christmas card, was taken by photographer Chris Allerton. pic.twitter.com/PQPUuRwnIj

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 14 Δεκεμβρίου 2018

Το έτερο πριγκιπικό ζεύγος έδωσε στη δημοσιότητα ως κάρτα Χριστουγέννων, από τη βραδιά του γάμου του, όπου χαζεύει τα πυροτεχνήματα που είχαν ανάψει προς τιμήν του.

Keywords
Τυχαία Θέματα