Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον επισμηναγού του μοιραίου αεροσκάφους (εικόνες)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ανοιξιάτικο της ΑμφιλοχίαςΟ 34χρονος έχασε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος στο οποίο επενέβαινε έπεσε στη Λάρισα

Συγγενείς, συγχωριανοί, χιλιάδες φίλοι και συνάδελφοι του 34χρονου Νίκου Γρηγορίου έδωσαν το παρών στο τελευταίο «αντίο» του αδικοχαμένου επισμηναγού.

Λίγο μετά τις 10 πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ανοιξιάτικο της Αμφιλοχίας για το τελευταίο αντίο στο γελαστό παιδί της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από την

Λάρισα.

Συγκινητικό επικήδειο λόγο εκφώνησε συνάδελφος του Σμηναγού, εκπροσωπώντας την Πολεμική Αεροπορία.

Το φέρετρο του άτυχου πιλότου στην τελευταία του κατοικία, σκεπάστηκε με την ελληνική σημαία.

Ποιος ήταν ο 34χρονος πιλότος

Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.

Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.

Η σύντροφος στη ζωή του 34χρονου πιλότου έμαθε για την απώλεια όταν το 251 ΓΝΑ στο οποίο εργάζεται, τέθηκε σε επιφυλακή για να υποδεχθεί πιθανό τραυματία ή νεκρό από την πτώση του αεροπλάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα