Σε διαταραχή η μητέρα της 6χρονης Στέλλας – Τι λέει ο δικηγόρος

Η μητέρα ζητά κάθαρσηΗ κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού είναι τεταμένηΟ μικρός αδελφός της 6χρονης Στέλλας την ψάχνει για να παίξουν

Ο Σπύρος Δημητρίου δικηγόρος της μητέρας της 6χρονης Στέλλας που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της την προηγούμενη Πέμπτη στην Αγία Βαρβάρα, μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε πως η μητέρα μετά τα τραγικά γεγονότα βρίσκεται σε διαταραχή.

«Η μητέρα έχει ήδη πρόβλημα. Δεν έχει απλά πένθος. Η μητέρα και όλοι ζητούν κάθαρση» τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Ο συνήγορος αποκάλυψε, σύμφωνα με το antennanews.gr, ότι

η κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού είναι τεταμένη, ενώ σε ερώτηση για το πώς τον αντιμετώπισε όταν τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ, απάντησε ότι, η μητέρα ήταν και είναι οργισμένη. «Του ζήτησε το λόγο με έντονο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει υποχρέωση στο παιδί της η μητέρα να τιμωρηθεί ο παιδοκτόνος» σημείωσε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από τον πατέρα λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το παιδί.

Ο κ. Δημητρίου, εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον και την ώρα που ο δίδυμος αδελφός της μικρής Στέλλας αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και τι έκανε ο ίδιος του ο πατέρας. «Με προβληματίζει όταν το παιδί γίνει 10 ετών και θα διαβάσει για όσα έκανε ο πατέρας του» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο μικρός ψάχνει την αδελφή του για να παίξουν. «Άκουσα τον μικρό να φωνάζει την αδελφή του στο σπίτι. Τι να του πεις; Τι να του εξηγήσεις;». Το παιδί παρακολουθείται από ψυχολόγο, και έμαθε ότι η αδελφή του «πήγε στον ουρανό να συναντήσει τον αγαπημένο της παππού».

Ο ίδιος σε χθεσινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, τόνισε πως είναι αδιανόητο αδιανόητο ο πατέρας να επιχειρήσει να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα