«Σε αγαπάω ως τον ουρανό»: 12χρονη αποχαιρετά τη μητέρα της που σκοτώθηκε στο Μάντσεστερ

Η Μίλι Κις, τo 12χρονο κοριτσάκι που έχασε τη μητέρα της στο τρομοκρατικό χτύπημα του Μάντσεστερ, την αποχαιρέτησε για τελευταία φορά με ένα συγκλονιστικό λόγο, λέγοντας ότι «την αγαπάει μέχρι τον ουρανό».

Η φωτογραφία του μικρού κοριτσιού να αγκαλιάζει στοργικά και φοβισμένα μία αστυνομικό αμέσως μετά τη βομβιστική επίθεση έκανε τον γύρο του κόσμου και από τότε όλος ο κόσμο έμαθε για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια της 12χρονης.

Η μικρή αγκάλιασε την αστυνομικό γιατί κατάφερε να βρει τον πατέρα της και να την παραδώσει στην αγκαλιά του.

Λίγες

εβδομάδες μετά, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο μνημόσυνο που διοργανώθηκε για την άτυχη 45χρονη μητέρα, Μισέλ Κις.

Κόσμος στο μνημόσυνο της 45χρονης μητέρας

Η μικρή της κόρη, Μίλι, η οποία ήταν μαζί της στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο γήπεδο Μάντσεστερ, όταν σημειώθηκε η έκρηξη, εκφώνησε έναν επικήδιο λόγο που έκανε τους πάντες να δακρύσουν.

«Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας θα σε θυμόμαστε για πάντα. Σε πήραν μακριά μας πολύ νωρίς, ενώ δεν θα έπρεπε.

Οικογενειακή φωτογραφία της άτυχης οικογένειας

Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις το πόσο πολύ θα μας λείψεις. Ρωτάω τον εαυτό μου κάθε ημέρα γιατί στους καλύτερους ανθρώπους συμβαίνουν τα χειρότερα πράγματα.

Η ζωή μου θα είναι πολύ διαφορετική χωρίς τη μαμά μου στο πλευρό μου, αλλά θα σε θυμάμαι για πάντα, με το όμορφο χαμόγελο σου και τα αστραφτερά σου μάτια», ήταν τα λόγια που αφιέρωσε το μικρό κορίτσι στη μητέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα