Σαφάρι ελέγχων εν όψει του καλοκαιριού

Ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών κυρίως στα νησιά ζητά ο ΠιτσιλήςΚλιμάκια θα επιθεωρούν τους καταστηματάρχες για έκδοση αποδείξεων

Εντατικούς ελέγχους ξεκινά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στα νησιά και γενικότερα στις τουριστικές περιοχές εν όψει καλοκαιρινής περιόδου.

Στόχος είναι η συμμόρφωση των επιτηδευματιών σε ότι αφορά στην έκδοση αποδείξεων αλλά και η συλλογή πληροφοριών για την συμπεριφορά των επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ «στο πλαίσιο υλοποίησης του

Επιχειρησιακού Σχεδίου του έτους 2017, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αποφάσισε εντατικοποίηση της διενέργειας επιτόπιων ελέγχων, τόσο για τον έλεγχο εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων, και της έκδοσης των φορολογικών στοιχείων, όσο και για την καταγραφή πληροφοριών για τη συμπεριφορά των φορολογουμένων

Οι έλεγχοι θα διενεργούνται σε ημερήσια βάση, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες.

Για την υλοποίηση των ελέγχων πρέπει να ενισχυθούν με προσωπικό Εφοριακών υπαλλήλων οι Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, Σύρου, Θήρας, Πάρου, Νάξου, Μυκόνου, Κω, Ρόδου και Πολυγύρου και οι Υπηρεσίες Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων ΑΤΤΙΚΗΣ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα