Ρατσιστές με λευκές κουκούλες στην Κύπρο έβγαλαν με πένσα τα δόντια ενός Αφρικανού

Το περιστατικό παραπέμπει σε τρόπους με τους οποίους δρούσε η Κου Κλουξ Κλαν στην ΑμερικήΤο θύμα δεν κατήγγειλε αρχικά το περιστατικό καθώς είχε κακοποιηθεί και από την αστυνομία

Μόνιμος κάτοικος Κύπρου από την Αφρική, μετέβη στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετήσει γνωστούς του και στη συνέχεια, επέστρεψε με ταξί στο σπίτι όπου διαμένει νόμιμα και το οποίο βρίσκεται κοντά στον αστυνομικό σταθμό της Λάρνακας.

Όπως γράφει ο Φιλελεύθερος, ήταν γύρω στις 4.00 το πρωί

και αφού το θύμα πλήρωσε τον ταξιτζή που τον μετέφερε, κατευθύνθηκε με τα πόδια μέχρι την είσοδο του σπιτιού του. Λίγο προτού πλησιάσει σε αυτήν, σταμάτησε δίπλα του ΙΧ και από αυτό κατέβηκαν πέντε άτομα, τα οποία φορούσαν άσπρες κουκούλες.

Προτού προλάβει να αντιδράσει, τον άρπαξαν, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον κτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στη συνέχεια, του άνοιξαν το στόμα και με τη χρήση πένσας κατάφεραν να του βγάλουν τέσσερα δόντια.

Η όλη δράση τους έγινε αστραπιαία, όμως οι φωνές, όπως και τα ουρλιαχτά του Αφρικανού δεν “ενόχλησαν” κανέναν από τους περιοίκους, διότι καμία σχετική κλήση για παροχή βοήθειας δεν έγινε προς την Αστυνομία.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Keywords
Τυχαία Θέματα