«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 19χρονου στο Μαρούσι

Το τελευταίο “αντίο” είπαν το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, στον 19χρονο που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι μετά από συμπλοκή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου Θωμά που αδυνατούσαν να πιστέψουν πως έχασαν το μοναχοπαίδι τους μέσα σε μία στιγμή.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, μέσω των τελευταίων επαφών και μηνυμάτων από το κινητό του άτυχου 19χρονου. Σημειώνεται πως ο νεαρός εργαζόταν και ως delivery.

Έτσι, αναμένεται να προσεγγίσουν και το επαγγελματικό του περιβάλλον ώστε να δουν αν είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιο συνάδελφό του πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Πάντως, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων οι αξιωματικοί έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του δράστη ο οποίος κάρφωσε την καρδιά του 19χρονου με αιχμηρό αντικείμενο μπροστά στα μάτια 7-8 ατόμων.

Η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ωστόσο, όσον αφορά την κατάθεση της 17χρονης, που κατέθεσε στην αστυνομία ότι τον δολοφόνησαν για να του κλέψουν το κινητό, οι αρχές εκτιμούν ότι δεν είπε ψέματα εσκεμμένα αλλά φοβήθηκε να πει όσα είχαν συμβεί γιατί ήταν η τελευταία που είχε μπει στον κύκλο της συγκεκριμένης παρέας.

Στο μεταξύ, ιδιοκτήτης περιπτέρου που βρίσκεται στην πλατεία κατέθεσε ότι πριν τη δολοφονία είχε ακούσει τα μέλη της παρέα να τσακώνονται άσχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα