Ραγδαίες εξελίξεις: Ο 33χρονος υπέδειξε το φονικό μαχαίρι του άγριου εγκλήματος στην Κύπρο

Υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε κρύψει τα ρούχα που φορούσε τη νύχτα του φόνου αλλά και το φονικό όπλοΟ 33χρονος κατονόμασε ένα πρόσωπο ως τον κουκουλοφόρο με τον οποίο μπήκε στην οικία της οδού Ζαλόγγου.

«Έσπασε» ο 33χρονος που είχε συλληφθεί για εμπλοκή στην δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο και παραδέχτηκε την συμμετοχή του.

Όπως αναφέρει το politis.com.cy ο 33χρονος

στην κατάθεση του υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε κρύψει τα ρούχα που φορούσε τη νύχτα του φόνου αλλά και το φονικό όπλο. Ακολούθως η αστυνομία εντόπισε τα ρούχα και το φονικό όπλο στο σπίτι του πατέρα του 33χρονου στην Αγλαντζιά.

Ταυτόχρονα ο 33χρονος κατονόμασε ένα πρόσωπο ως τον κουκουλοφόρο με τον οποίο μπήκε στην οικία της οδού Ζαλόγγου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Π» η ανάκριση του υπόπτου άρχισε στις 15:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00. Μετά τις εξελίξεις αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη του προσώπου που κατονόμασε ο 33χρονος.

Ο γιος του ζευγαριού αναγνώρισε τον 33χρονο

Ο δεκαπεντάχρονος γιος του ζεύγους, που δολοφονήθηκε άγρια στη Λευκωσία, έδωσε σήμερα, Παρασκευή κατάθεση στους ανακριτές, ενώ παράλληλα αναγνώρισε τον 33χρονο ως τον άνθρωπο που τον ξύπνησε τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου και του ανέφερε ότι σκότωσε τους γονείς του αλλά δεν σκόπευε να πειράξει τον ίδιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η αναγνώριση του 33χρονου πάσχει ως προς την διαδικασία, καθώς η φωτογραφία του είχε δημοσιευθεί από χθες, Πέμπτη και κυκλοφορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία είχε πρόσβαση ο 15χρονος.

Αναλυτικότερα, ο 15χρονος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυς. Χθες, Πέμπτη στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 15χρονος είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που του μίλησε είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης, είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό του είπε πως έχει έναν γιο και γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο γιος των θυμάτων προσήλθε στους ανακριτές συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία του πρόσωπα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί-συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα