Πυροβολισμοί στο Παγκράτι: Ο έλεγχος στη διακίνηση ναρκωτικών το πιθανό κίνητρο

Στον κόσμο της νύχτας ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δράστεςΔεν κινδυνεύει η ζωή των θυμάτωνΤο χρονικό του εγκλήματος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για να εντοπιστούν οι δράστες που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δύο άντρες το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο στο Παγκράτι.

Δείτε επίσης: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Παγκράτι – Δύο άνδρες στο νοσοκομείο από πυροβολισμούς

Πλέον, στον κόσμο της νύχτας ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δράστες, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία πρόκειται περί ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακόμη,

από την Ασφάλεια εξετάζουν την πιθανότητα το κίνητρο του ξεκαθαρίσματος να έχει να κάνει με τον έλεγχο στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 μιση το βράδυ σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο στο Παγκράτι, στη συμβολή της Λ. Υμηττού με την οδό Ευτυχίδου.

Τέσσερις άνδρες, τρεις μαυροντυμένοι κι ένας που φορούσε κόκκινο μπουφάν, πλησίασαν το αυτοκίνητο των δυο θυμάτων, πυροβόλησαν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Τραυματίες είναι ένας Αλβανός και ένας 28χρονος Έλληνας που έχουν μεταφερθεί εν ζωή στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο ένας έχει τραυματιστεί στο στήθος και ο άλλος στο πόδι και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες.

Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή τους. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν αποφασίστηκε ο Έλληνας να μεταφερθεί στο ΚΑΤ προκειμένου να υπάρξει και νευροχειρουργική εκτίμηση καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα στα κάτω άκρα.

Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο, σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα