Πυρκαγιά σε κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο – Εκκενώθηκαν ενοικιαζόμενα δωμάτια (video)

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5) στην παλιά πόλη στο Ναύπλιο, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο κατάστημα εστίασης «Αίολος», με αποτέλεσμα να εκκενωθούν και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Αυτή την στιγμή επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της, ενώ ο καπνός από την φωτιά φαινόταν από πολύ μακριά. Η αναστάτωση στην παλιά πόλη ήταν μεγάλη, καθώς στο συγκεκριμένο κατάστημα γειτνιάζουν παλιές οικίες με κεραμοσκεπες,

ενώ εκκενώθηκαν και ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονται πάνω ακριβώς από το κατάστημα.

Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά ξεκίνησε από μαγειρικό σκεύος με λάδι. Στο χώρο του καταστήματος οι πυροσβέστες έκαναν χρήση ειδικού εξοπλισμού με μάσκες και οξυγόνο λόγω του πολύ πυκνού καπνού.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να περιορίσουν την επέκταση της φωτιάς, προσπαθώντας να μην γίνει επέκτασή της και στα γειτονικά σπίτια.

Όπως ήταν λογικό πανικός επικράτησε και στους θαμώνες του καταστήματος που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί και έτρωγαν και οι οποίοι παράτησαν τα τραπέζια όπως ήταν και απομακρύνθηκαν χωρίς να κινδυνέψει κανείς.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα