«Πρώτη φορά πρωθυπουργός πέρασε τόσο χρόνο στο νησί μας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η δήμαρχος της Τήλου, Μαρία Καμά – Αλειφέρη για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε στο νησί τις ημέρες του Πάσχα, δίπλα σε κατοίκους, φαντάρους και πρόσφυγες.

Όπως δήλωσε το πρωί της Τρίτης η δήμαρχος του νησιού «υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση από παλιά» και έτσι η τιμή που έκανε ο πρωθυπουργός με τη σύντροφό του σε ένα τόσο μικρό νησί, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Ερωτώμενη σχετικά με την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι

κάτοικοι, η Μαρία Καμά υπογράμμισε ότι «όλοι τον πήραν αγκαλιά. Τον δέχτηκαν, ανεξάρτητα με τα πολιτικά τους πιστεύω και είναι πολύ σπουδαίο γεγονός για ένα τόσο μικρό νησί, να το επιλέγει ο πρωθυπουργός της χώρας σου. Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές που ζήσαμε».

Από κει και πέρα η δήμαρχος του μικρού νησιού των Δωδεκανήσων αναφέρθηκε και στην έμφαση που έδωσε ο πρωθυπουργός στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο νησί, λέγοντας πως «θα ξεχωρίσω αυτή με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο των προσφύγων, όταν όλοι οι πρόσφυγες βγήκαν να τον καλωσορίσουν, τα μικρά παιδιά τον είχαν περιτριγυρίσει και στο τέλος όταν του χάρισαν μια ζωγραφιά που απεικόνιζε την υδρόγειο, η οποία ήταν ανάποδα μάλιστα, και διάφορα παιδικά χέρια να την κρατάνε γύρω γύρω. Και μας είπε ο πρωθυπουργός ότι και αυτός όταν ήταν μικρός είχε ζωγραφίσει την υδρόγειο ανάποδα και αυτό είναι συμβολικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα