Πρόταση 60 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Ρούνεϊ ετοιμάζουν οι Κινέζοι

Αστρονομική πρόταση για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζουν οι Κινέζοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Sun».

Όπως αναφέρεται στο δημοσιεύμα, είναι έτοιμοι να του καταθέσουν πρόταση για συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1,2 εκατ. ευρώ ευρώ την εβδομάδα, περίπου 60 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Οι Κινέζοι εκτιμούν ότι ο κύκλος του Ρούνεϊ στη Γιουνάιτεντ έκλεισε, μετά από 12 χρόνια, την ώρα που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκφράσει

επιθυμία να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ». Κι άλλα μεγάλα ονόματα θα έρθουν στην Κίνα τα επόμενα χρόνια, δήλωσε ο Άγγλος, Πολ Ντουφέν, ο οποίος από τη διοίκηση της Χαλ, μετακόμισε, μαζί με δεκάδες άλλους τεχνοκράτες του αθλήματος, στην ασιατική χώρα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, έχοντας υπογράψει πλούσια συμβόλαια.

Μάλιστα ο Ντουφέν επιβεβαίωσε πως πρώτος στόχος είναι ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Ρούνεϊ είναι ο μεγάλος στόχος των Κινέζων και δεν αποκλείεται ακόμη και το επόμενο καλοκαίρι να τον δείτε να φορά τη φανέλα κάποιας κινέζικης ομάδας, η οποία δεν θα διστάσει να δαπανήσει ακόμη πάρα πολλά εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει!».

Υπέρ της μετακόμισης του Ρούνεϊ στην Κίνα είναι και ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, γνωστός στην Αγγλία από τη θητεία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας: «Πρέπει να πάρει αυτή την απόφαση μαζί με την οικογένεια του και τον μάνατζερ του, αλλά γιατί όχι; Η Κίνα σήμερα είναι ένα εξαίσιο μέρος για να ζεις. Αν δεν έχεις έρθει ποτέ προηγουμένως στην Κίνα, δεν πιστεύεις στα μάτια σου για το πώς είναι. Και είμαι σίγουρος πως ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να παίξει σε κάθε ομάδα εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα