Πρόσθετη παρέμβαση Ολυμπιακού για τη δίωξη του ΠΑΟΚ – «Φτάνουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης»

Σε πρόσθετη παρέμβαση προς το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τα επεισόδια στους «Ζωσιμάδες» προχώρησε ο Ολυμπιακός.

Στόχος είναι να αναθεωρήσει ο αθλητικός δικαστής και να αλλάξει το κατηγορητήριο για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει κληθεί σε απολογία με βάση άρθρα που προβλέπουν αφαίρεση βαθμών.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ

σχολίασε ότι «φτάνουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης» τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία, καθώς δε στοιχειοθετείται από πουθενά αφαίρεση βαθμών στην υπόθεση του αγώνα του «Δικεφάλου» στα Γιάννενα.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι πρόκειται για ακόμα μία προσπάθεια να «δυναμιτίσει» ο Ολυμπιακός το κλίμα πριν από το ντέρμπι της Τούμπας, και επαναλαμβάνουν ότι είναι αναγκαίο ο κόσμος να λειτουργήσει την Κυριακή (25/2) έξυπνα και μόνο με τη φωνή του να στηρίξει τους παίκτες της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης, αποφεύγοντας τις παγίδες που στήνονται.

Η απάντηση Καραπαπά

Απάντηση στο σχόλιο του ΠΑΟΚ δημοσιεύει ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, λέγοντας πως δεν μπορεί ο «Δικέφαλος» να μιλάει για γελοιότητες όταν πέρυσι έκανε συνεχώς παρεμβάσεις κατά των «ερυθρόλευκων».

Δείτε την ανάρτηση:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα