Προσλήψεις στον Δήμο Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη, δύο (2) Ειδικών Συνεργατών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ως κάτωθι:

α) Ένα (1) άτομο το οποίο θα απασχοληθεί σε Τεχνικά θέματα με Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, κλάδου και ειδικότητας, Αρχιτέκτονα Μηχανικού.

β) Ένα (1) άτομο το οποίο θα απασχοληθεί σε Τεχνικά θέματα με Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, κλάδου και

ειδικότητας, Πολιτικού Μηχανικού.

Απαιτούμενα προσόντα

1. Τα γενικά προσόντα διορισμού των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/2007.

2. Για την α’ περίπτωση Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, κλάδου και ειδικότητας, Αρχιτέκτονα Μηχανικού και για την β’ περίπτωση Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, κλάδου και ειδικότητας, Πολιτικού Μηχανικού.

3. Γνώση Πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ.

4. Αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση η επαρκείς γνώσεις και εμπειρία, που αποδεικνύεται σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης γ της παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 και συγκεκριμένα «ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας, κ.λ.π.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση, ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των ενδιαφερομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας».

Απαραίτητα δικαιολογητικά

1. Αίτηση

2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

3. Βιογραφικό σημείωμα

4. Τίτλο σπουδών

5. Απόδειξη της γνώσης Πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ, όπως ισχύει για τους υποψηφίους για διορισμό σε υπηρεσίες του Δημοσίου Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α.

6. Απόδειξη επαγγελματικής απασχόλησης η επαρκείς γνώσεις και εμπειρία, σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης γ της παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007).

7. Υπεύθυνη δήλωση των ενδιαφερομένων ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/2007.

Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανομένου (παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο, να υποβάλουν σχετική αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας του Δήμου Μεσσήνης (Δ/νση: Π. Πτωχού – Μεσσήνη, τηλ. 2722360155-156), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα