Προσλήψεις στον Δήμο Χαλκηδόνος

Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με αντίτιμο, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Χαλκηδόνος κατά τη διδακτική περίοδο 2017–2018, που εδρεύει στα Κουφάλια.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση, δηλώνοντας ρητώς την ειδικότητά τους, τον κωδικό θέσης της ανακοίνωσης και να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (υπόδειγμα επισυνάπτεται στη παρούσα) 2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας

ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας οδήγησης ή τις κρίσιμες σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων.

Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης. 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων). 4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει: α) ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 1) δεν καταδικάσθηκε για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, 2) δεν είναι υπόδικος που έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης Α΄, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί, 3) δεν έχει , λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, 4) δεν τελεί υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις β) Την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που του επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγει γ) Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οποιοδήποτε ειδικότητα στο δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ εφόσον δε, εξήλθε της υπηρεσίας για ποια αιτία. δ) Την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή τη νόμιμη απαλλαγή και την αιτία απαλλαγής. ε) Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του, ειδικώς εάν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος. 5. Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών όπως αναφέρονται στον Πίνακα Α για τις αντίστοιχες ειδικότητες. Λαμβάνεται υπόψη το Δίπλωμα ή το Πτυχίο για όλες τις θέσεις. Προκύπτει αυτονόητα ότι το Δίπλωμα υπερέχει έναντι του Πτυχίου ως ανώτερος τίτλος σπουδών. Μουσικός τίτλος δηλούμενος και μη προσκομιζόμενος προσμετράται μόνο όταν αντί του τίτλου προσκομίζεται βεβαίωση του Υ.ΠΟ.Τ. κατοχής του τίτλου. Για τα αδιαβάθμητα όργανα ή μαθήματα που δεν είναι αναγνωρισμένα από το Υ.ΠΟ.Τ.(π.χ. αρμόνιο, ντραμς, ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα, μουσική προπαιδεία – μουσική αγωγή, κ.λ.π.) γίνεται δεκτό το δίπλωμα ή πτυχίο ή η βεβαίωση αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένου ωδείου ή μουσικής σχολής (προτεραιότητα στη σειρά επιλογής, θα έχουν όσοι καταθέτουν επίσημο τίτλο -δίπλωμα ή πτυχίο της αντίστοιχης ειδικότητας).

Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν μόνο εάν υπάρχει διαθεσιμότητα σπουδαστών στο ειδικό αντικείμενο οργάνου ή υποχρεωτικού μαθήματος.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Γραφείο Προσωπικού στην έδρα του Δήμου Χαλκηδόνος, Εθνικής Αντίστασης 36, Τ.Κ 57100, Κουφάλια, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 14:00. Υπεύθυνοι: α) Δελιάκη Σταυρούλα τηλ. 23913-30152 και β) Γκαβανίδου Ιωάννα Τηλ. 23913-30151

Keywords
Τυχαία Θέματα