Προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, όπως αποτυπώνονται στον παρακάτω πίνακα κατά Παράρτημα, κωδικό ειδικότητας, κατηγορία, αριθμό θέσεων και χρονική διάρκεια:

4 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ1 ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ

και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση προσωπικά στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων – Μονάδα Ιωαννίνων του Κέντρου Κοινωνικής

Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, Απολλωνίας 15, Τ.Κ 45332, Ιωάννινα ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ίδια διεύθυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κλάδων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για έναν μόνο κλάδο. Στους καταλόγους εγγράφονται όσοι κατέχουν αντίστοιχο τίτλο σπουδών όπως προβλέπεται στο Π.Δ. 50/2001 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού λαμβάνεται υπόψη η ανεργία σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60% σύμφωνα με τηνπαρ.5 του άρθρου 6 του Ν.4052/2012. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στα γραφεία της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων (Απολλωνίας 15, Ιωάννινα) και β) στην ιστοσελίδα του Κέντρου www.tcpngi.gr.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει: προσωπικά στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων – Μονάδα Ιωαννίνων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, Απολλωνίας 15, Τ.Κ 45332, Ιωάννινα ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ίδια διεύθυνση.

Προθεσμία υποβολής:

– Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται σε δώδεκα (12) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τύπο και της ανάρτησής της στα γραφεία του Κέντρου.

-Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

-Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα αξιολογηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Κέντρου στα τηλέφωνα 26510 65711 και 26510 41489 κατά τις ώρες 8:30 π.μ-14:00 μ.μ

Keywords
Τυχαία Θέματα