Προσλήψεις γυμναστών στον Δήμο Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, Π.Ε. Φυσικής Αγωγής διαφόρων ειδικοτήτων, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των προγραμμάτων με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών-(32 εβδομάδων) και όχι πέραν τις 31/07/2018.

2 Π.Ε. Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) διαφόρων ειδικοτήτων με αποδεδειγμένη και πιστοποιημένη εμπειρία και επιμόρφωση σε αντίστοιχα προγράμματα Μυϊκής Ενδυνάμωσης2 Π.Ε. Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) διαφόρων ειδικοτήτων με αποδεδειγμένη και πιστοποιημένη εμπειρία και επιμόρφωση σε αντίστοιχα προγράμματα αεροβικής γυμναστικής, pilates,zumba,power yoga

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α. που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν Αίτηση συνημμένων όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Πρωτόκολλο του Δήμου Βύρωνα (Δ/νση: Καραολή και Δημητρίου 36-44, Τ.Κ. 162 33, Βύρωνας -1ος όροφος) απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο. Η αποστολή των Αιτήσεων και των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και ταχυδρομικά.

Στην περίπτωση αυτή το εμπρόθεσμο των Αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην Αίτηση και τα δικαιολογητικά του υποψηφίου.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Βύρωνα και στα τηλέφωνα: 2132008680-82, 2132008684, 2132008619.

Keywords
Τυχαία Θέματα