Προσλήψεις γυμναστών στον Δήμο Αρχανών –Αστερουσίων Ν. Ηρακλείου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση ∆ήµου Αρχανών –Αστερουσίων (ΚΕ∆ΑΑ) ανακοινώνει την πρόσληψη ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως 31/07/2018 µε ωριαία αποζηµίωση, για την υλοποίηση των Γενικών Προγραµµάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2017 – 2018:

4 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Έντυπο αίτησης

2. φωτοαντίγραφο από το πρωτότυπο πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητας, µεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώµατος ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισµένου από την Ελλάδα.

3. φωτοαντίγραφο της αστυνοµικής ταυτότητας.

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

5. Βεβαίωση του ∆ήµου περί µόνιµης κατοικίας.

6. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία, όπως: βεβαιώσεις, ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (µισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταµείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρηµένα από την Επιθεώρηση Εργασίας.

7. Βεβαίωση του ΟΑΕ∆ ότι είναι άνεργος

8. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα µονογονεϊκής οικογένειας σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

9. Βιογραφικό σηµείωµα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράµµατα της ΓΓΑ, ή επιµόρφωση µέσω σεµιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου ή µεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.τ.λ.

10. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι:

Α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε ∆ηµοτική ενότητα σύµφωνα µε το ωράριο που θα µου υποδειχθεί.

Β) ο υποψήφιος δηλώνει ότι δεν έχει κώλυµα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

Προθεσµία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Η προκήρυξη και η αίτηση – έντυπο είναι διαθέσιµη στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Αρχανών –Αστερουσίων (www.dimos-archanon-asterousion.gr). Οι υποψήφιοι µπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Αρχανών –Αστερουσίων, Πεζά Ηρακλείου Κρήτης από τις 14/11/2017 µέχρι και τις 23/11/2017, στην κα Σηµαιάκη Μαρία από τις 7:30 έως τις 15:30. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2813401168.

Keywords
Τυχαία Θέματα