Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας – Ν.Μ. Έδεσσας

Το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας – Ν.Μ. Έδεσσας προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Β’ για τα αντίστοιχα Τμήματα ή ειδικές μονάδες του Νοσοκομείου.

Μία (1) θέση Επιμελητή Β’ Νεφρολογίας για το Νεφρολογικό τμήμα. Μία (1) θέση Επιμελητή Β’ Μαιευτικής – Γυναικολογίας για το τμήμα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας.

Για την παραπάνω θέση γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι όσοι έχουν:

α. Ελληνική Ιθαγένεια πλην όσων προέρχονται από Κράτη Μέλη της Ε.Ε.

β. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος

γ. Τίτλο αντίστοιχης

με την θέση ιατρικής ειδικότητας

δ. Ηλικία που να μην υπερβαίνει το 50ο έτος για τους Επιμ. Β’. Ως ημερομηνία συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας λογίζεται η 31η Δεκεμβρίου του έτους, εντός του οποίου ο υποψήφιος συμπληρώνει το απαιτούμενο όριο.

Η Αίτηση – Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας – Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας σε τέσσερα (4) αντίγραφα, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών, δηλαδή από 31 Αυγούστου 2017 έως και 19 Σεπτεμβρίου 2017.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, εις τετραπλούν, στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου στη διεύθυνση «Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας – Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας», Τέρμα Εγνατία, ΤΚ 58200, Έδεσσα».

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς. Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές.

Από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία στο τηλέφωνο 23813 50348-180.

Keywords
Τυχαία Θέματα