Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Ο Διοικητής προκηρύσσει την πλήρωση των κατωτέρω θέσεων του κλάδου ιατρών ΕΣΥ, για το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας (άγονη και προβληματική περιοχή Β κατηγορίας)

Δύο (2) θέσεων ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ.), στον βαθμό του Επιμελητή Β’.

Για την κατάληψη της ανωτέρω θέσης που προκηρύσσεται γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι οι εξής:

Ιατροί που υπηρετούν στον κλάδο ιατρών ΕΣΥ ή εκτός του κλάδου ιατρών ΕΣΥ και έχουν

α)Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια

Κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

β) Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

γ)Τίτλο αντίστοιχο με την θέση ιατρικής ειδικότητας.

δ)Ηλικία που να μην υπερβαίνει το πεντηκοστό (50ο) έτος.

Ως ημερομηνία συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας λογίζεται η 31 Δεκεμβρίου του έτους εντός του οποίου ο/η υποψήφιος/α συμπληρώνει το απαιτούμενο για την βαθμίδα όριο ηλικίας. Eπίσης από τον περιορισμό του ορίου ηλικίας εξαιρούνται όσοι/ες υποψήφιοι/ες υπηρετούν στον κλάδο και διορίζονται σε άλλη θέση αυτού.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις ανωτέρω θέσεις θα πρέπει να υποβάλλουν στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΕΡΚΥΡΑΣ, μέσα σε προθεσμία (20) ημερών που αρχίζει στις 3/8/2017 και λήγει στις 22/8/2017 τα παρακάτω δικαιολογητικά, εις τετραπλούν

Η Αίτηση – Δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλεται στο Τμήμα Γραμματείας εις τετραπλούν, (4 υποφάκελοι που εσωκλείονται στον κυρίως φάκελο του υποψηφίου ) εντός της ορισθείσας προθεσμίας.

Αιτήσεις-Δηλώσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις-Δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία. Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Η προκήρυξη, το έντυπο της αίτησης δήλωσης καθώς και τα έντυπα των υπεύθυνων δηλώσεων που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι για θέση ειδικευμένου ιατρού κλάδου ΕΣΥ, βρίσκονται αναρτημένα στον ιστότοπο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: (www.gnkerkyras.gr)

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν από το Τμήμα Προσωπικού του Νοσοκομείου ( τηλ 2661360643).

Keywords
Τυχαία Θέματα