Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου – Γ.Ν. “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ” εγκρίνει – προκηρύσσει την πλήρωση δύο (2) θέσεων επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β για το Νοσοκομείο μας ως κάτωθι:

1. Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας2. Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Παιδιατρικής

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Για τις παραπάνω θέσεις γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι όσοι έχουν:

α).Ελληνική Ιθαγένεια (πλην όσων προέρχονται από κράτη Μέλη της Ε.Ε.)

β).Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

γ).Τίτλο αντίστοιχης

με την θέση ιατρικής ειδικότητας.

δ).Ηλικία που να μην υπερβαίνει το 50ο έτος για τους Επιμελητές Β.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η Αίτηση – Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» εις τριπλούν (βλ. Άρθρο 2 της παρούσης), μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών, ήτοι από 18.04.2017 έως και 07.05.2017.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά , μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία , εις τριπλού, στη Γραμματεία του Νοσοκομείου στη ταχυδρομική διεύθυνση «Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ , Λ. Κνωσσού Τ.Θ. 44 Τ.Κ. 71409 Ηράκλειο Κρήτης».

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της ως άνω προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου, ΤΗΛ: 2813408811

Keywords
Τυχαία Θέματα