Προσλήψεις 15 ατόμων στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, από 03/07/2017 μέχρι και 02/09/2017, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, όπως κοπή χόρτων, διευθέτηση ποταμών και χειμάρρων, καθαρισμός αυλακών κλπ, και συγκεκριμένα του εξής ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων
(Χειριστή Διαμορφωτή Γαιών ) 2 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Χειριστή φορτωτή –Εκσκαφέα –JCB) 2 ΔΕ Οδηγών Φορτηγών ( Γ΄κατηγορίας) 10 ΥΕ Εργατών

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Αιτωλ/νίας (Τμήμα Προσωπικού Διοικητήριο, Μεσολόγγι-Τ.Κ. 302 00) εντός εύλογης προθεσμίας και όχι πέραν των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα:

1. Αίτηση, στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο Α.Μ. ΙΚΑ του υποψηφίου.

2. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών

3. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί

4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

5. Φωτοτυπία ταυτότητας

6. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στο Φορέα μέσα στο 12μηνο.

7. Ακριβές αντίγραφο της σχετικής άδειας (όπου απαιτείται)

Keywords
Τυχαία Θέματα