Πρόσκληση άσκησης υποψήφιων δικηγόρων στην Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφερειάρχης Αττικής προσκαλεί:

Α) Τους υποψήφιους δικηγόρους που επιθυµούν να πραγµατοποιήσουν µέρος της άσκησής τους στο Αυτοτελές Τµήµα Νοµικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής, για διάρκεια έξι (6) µηνών {υποψήφιοι κατηγορίας Α’}, να υποβάλουν την αίτησή τους εντός δέκα (10) ηµερών από την εποµένη της ηµεροµηνίας ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης (26 Ιουλίου 2017) στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (patt.gov.gr), ήτοι έως και την 4η Αυγούστου 2017, σύµφωνα µε τα

κατωτέρω αναφερόµενα.

Β) Τους ασκούµενους δικηγόρους στο Αυτοτελές Τµήµα Νοµικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής που επιθυµούν παράταση της άσκησής τους για επιπλέον διάστηµα έξι (6) µηνών {υποψήφιοι κατηγορίας Β’}, να υποβάλουν σχετική αίτηση, κατόπιν της οποίας µπορεί να παραταθεί ο χρόνος άσκησής τους για ένα εξάµηνο ακόµη και για µία µόνο φορά για κάθε ασκούµενο και µόνον για όσες θέσεις δεν θα καλυφθούν κατά το τρέχον εξάµηνο µε απόφαση του Υπουργού ∆ικαιοσύνης, ∆ιαφάνειας και Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, ώρες: 08:00- 14:00, στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Αττικής, Λ. Συγγρού 80- 88, Αθήνα, Τ.Κ. 11741, απευθύνοντάς στη ∆ιεύθυνση Ανθρώπινου ∆υναµικού, Τµήµα Εκπαίδευσης Προσωπικού (τηλ. επικοινωνίας: 2132065053, κ. Σ. Καραγιάννη).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής. Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα