Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Εθνική κόντρα στο Ισραήλ στα «Δύο Αοράκια»

Με στόχο τη δεύτερη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της για την 2η αγωνιστική των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει σήμερα 27/11 στις 17:00 το Ισραήλ στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης.

Στο ματς δεν θα αγωνιστεί ο Αντώνης Κόνιαρης καθώς τραυματίστηκε στον ώμο, ενώ εκτός δωδεκάδας θα μείνουν και οι Δημήτρης Κατσίβελης, Ντίνος Μήτογλου.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προτίμησε να συμπεριλάβει

τους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που ταξίδεψαν το Σάββατο (25/11) στην Κρήτη, μετά από άδεια των «πρασίνων» κι ενώ δεν είχαν αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τη Μεγάλη Βρετανία στο Λέστερ, δηλαδή τους Νικ Καλάθη, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ιαν Βουγιούκα. Από τους παίκτες που ταξίδεψαν στην Αγγλία, ο πρώτος σκόρερ της εθνικής στο παιχνίδι με τους Βρετανούς, Γιάννης Μπουρούσης ταξίδεψε από το Λονδίνο στην Κίνα, αποχαιρετώντας τους υπόλοιπους διεθνείς.

Οι 12 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στο παιχνίδι με το Ισραήλ είναι οι εξής: Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιαν Βουγιούκας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Αθηναίου, Ντούσαν Σάκοτα, Χάρης Γιαννόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Γκίκας και Χρήστος Σαλούστρος.

Δείτε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την προπόνηση της Εθνικής:

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά! Τζάμπολ στις 17.00 (ΕΡΤ) : Ελλάδα-Ισραήλ για τα προκριματικά του #FIBAWC 2019. Σας περιμένουμε!!! #ThisIsMyHouse @FIBAWC pic.twitter.com/JCIhvdvMww

Hellenic Basketball (@HellenicBF) 27 Νοεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα