Προκήρυξη για προσλήψεις εκπαιδευτικών στη Σιβιτανίδειο Σχολή

Προκήρυξη από το Κέντρο ∆ια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Σιβιτανιδείου ∆ημόσιας Σχολής Τεχνών Και Επαγγελμάτων.

Η προκήρυξη γίνεται για την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης, επιµόρφωσης και εκπαίδευσης στα πλαίσια των Προγραµµάτων που περιγράφονται αναλυτικότερα παρακάτω και αφορούν στο έτος κατάρτισης 2016 – 2017, το οποίο αρχίζει τον Ιανουάριο και λήγει το Νοέµβριο του 2017.

Οι υποψήφιοι θα προσληφθούν ως ωροµίσθιοι εκπαιδευτές και θα καλύψουν ανάγκες συνεχιζόµενης κατάρτισης και γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων σε τοµείς και ειδικότητες των παρακάτω προγραµµάτων (θεωρητικών,

εργαστηριακών και µικτών) το οποίο θα διεξάγει το ΚΕ∆ΙΒΙΜ2 Σ∆ΣΤΕ σύµφωνα µε όσα προβλέπονται στο Ν. 4186/2013 Άρθρο 18 παρ 1 & Άρθρο 27 παρ 15 (ΦΕΚ 193/τ. Α/ 17-09-2013), και στο Ν. 4093/2012 Θ3 (ΦΕΚ 222/ τ. Α΄/ 12-11-2012).

Τα εν λόγω προγράµµατα συνεχιζόµενης κατάρτισης και γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων θα στοχεύουν σε ενήλικες νεοεισερχόµενους στην αγορά εργασίας, εργαζόµενους που επιθυµούν να αναβαθµίσουν τα προσόντα και τις δεξιότητές τους, αλλά και σε άτοµα που ενδιαφέρονται να εξελίξουν ή και να τροποποιήσουν τους επαγγελµατικούς τους στόχους.

ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ – Ο∆ΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

∆ικαίωµα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες, καθώς και οι απασχολούµενοι µε οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο δηµόσιο ή ιδιωτικό τοµέα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 4186/2013 και µε την προϋπόθεση να κατέχουν:

Α) Πτυχίο ή δίπλωµα σχολών ή τµηµάτων Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης ή ΑΣΕΤΕΜ – ΣΕΛΕΤΕ της ηµεδαπής ή ισότιµο της αλλοδαπής,

Β) ∆ίπλωµα ΙΕΚ µε πτυχίο πιστοποίησης,

Γ) Επαγγελµατίες µε αποδεδειγµένη προϋπηρεσία στους ανωτέρω Τοµείς.

Η αίτηση του υποψηφίου πρέπει να συνοδεύεται από α) πλήρες βιογραφικό σηµείωµα, β) φωτοαντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας, γ) υποβολή εντύπου πρότασης. Όσοι από τους ενδιαφερόµενους επιλεγούν θα υπογράψουν σχετική σύµβαση, στην οποία θα ορίζονται, εκτός των άλλων, οι ώρες απασχόλησης και αποζηµίωσής τους, καθώς και υποχρεώσεις αυτών έναντι της ∆ιοίκησης του ΚΕ∆ΙΒΙΜ2.

Καλούνται όσοι έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυµούν να κριθούν για πρόσληψη ως ωροµίσθιοι εκπαιδευτές να υποβάλουν από 30.01.2017 µέχρι και 03.02.2017 σχετική έντυπη αίτηση – πρόταση καθώς και όλα τα αποδεικτικά των προσόντων τους, δικαιολογητικά προς τη ∆ιεύθυνση του ΚΕ∆ΙΒΙΜ2 Σ∆ΣΤΕ.

Το Τµήµα θα δέχεται τις αιτήσεις και θα χορηγεί τα σχετικά έντυπα τις εργάσιµες ηµέρες και ώρα 8:30 – 13:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα