Πρώην μπασκετμπολίστας ο νεκρός του τροχαίου στη Μαλακάσα

Πρώην παίκτης του Λαυρίου ήταν ο νεκρός στο θανατηφόρο τροχαίο με όχημα της στρατονομίας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (18/4) στη Μαλακάσα. Πρόκειται για τον Φίλιππο Κεσκινίδη, ο οποίος φόρεσε επί σειράς ετών τη φανέλα των «κυανοκίτρινων».

Πυροσβέστες καθαρίζουν το οδόστρωμα της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας έπειτα από την απομάκρυνση στρατιωτικού οχήματος της Στρατονομίας που ανατράπηκε στο ύψος της Μαλακάσας την Τρίτη 18 Απριλίου 2017.

Όπως

αναφέρει το Sport24, η ΚΑΕ Λαύριο DHI εξέδωσε συλλυπητήρια για το γεγονός, λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στα playoffs, απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (19/4, 17:00).

«Η χθεσινή απώλεια του 23χρονου Φίλιππου Κεσκινίδη – επί σειρά ετών αθλητή του ΓΣ Λαυρίου – σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια του Λαυρίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στις 4μμ στον ιερό ναό Αγ. Νικολάου Μαρκόπουλου. Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

Keywords
Τυχαία Θέματα