Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 19χρονος και ο 21χρονος, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, κρίθηκαν προφυλακιστέοιΚατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινούΤα βάναυσα χτυπήματα στην 21χρονη αλλοίωσαν το κορμί της«Είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21 ετων φοιτήτριας στη Ρόδο,

μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης τους.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα μεταξύ της τακτικής Ανακτρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου. Τα δύο άτομα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Ο λόγος για τον 19χρονο Αλβανό και ο 21χρονο ημεδαπό, που δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένη Τοπαλούδη του Ιωάννη.

Στο δικαστικό μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκε από το πρωί της Παρασκευής πλήθος κόσμου και προκλήθηκαν μικροεπεισόδια τα οποία αποφεύχθηκαν εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών πέριξ και εντός του κτιρίου.

Τα βάναυσα χτυπήματα στην 21χρονη αλλοίωσαν το κορμί της

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και τον ιατροδικαστή κ. Κοτρέτσο, το άψυχο κορμί της Ελένης Τοπαλούδη ήταν πολύ ταλαιπωρημένο μετά και τα χτυπήματα που είχε στα βράχια. Η 21χρονη έφερε πολλές εκδορές και μώλωπες ενώ οι βάναυσοι τραυματισμοί πριν και μετά τον θάνατό της είχαν αλλοιώσει την εικόνα της.

Παράλληλα, είχε σημαντικά ίχνη στραγγαλισμού στον λαιμό.



«Είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα»

Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό,έχοντας προηγουμένως βασανιστεί από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία και τον βιασμό της.

Οπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Μαζί σου», σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της 21χρονης φοιτήτριας «η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα στο σπίτι της». Ακόμα πιο σοβαρές είναι οι κατηγορίες που αφορούν στην στάση της αστυνομίας: «Πήγαμε στο Α.Τ. να το καταγγείλουμε και μας είπαν ότι τώρα είναι αργά».

Πηγή: Δημοκρατική Ρόδου

Keywords
Τυχαία Θέματα