«Πράγματι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι κυρία Μητσοτάκη» (video)

Ως «ένδειξη αδυναμίας» χαρακτήρισε την κίνηση της Μαρέβας Μητσοτάκη να στείλει εξώδικο σε υπουργούς και ΜΜΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφέροντας μεταξύ άλλων κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: «Αν η κ. Μητσοτάκη θεωρεί ότι η πολιτική συζήτηση πρέπει να διεξάγεται μέσω εξωδίκων, και εγώ, αλλά φαντάζομαι και ο κ. Παππάς και οι δημοσιογράφοι θα το καλωσορίσουν».

Δείτε επίσης: «Η επιτυχημένη ανταλλαγή ομολόγων σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα

εποχή»

Ο κ. Τζανακόπουλος κάλεσε τη Μαρέβα Μητσοτάκη να κατανοήσει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο ως σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης «και ως τέτοιο πρόσωπο πρέπει να αποδέχεται και να ακούει την πολιτική κριτική, αλλά και τα ερωτήματα που της απευθύνονται».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης εδώ και αρκετό καιρό αρνείται να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα της κυβέρνησης, «κάποια εκ των οποίων αφορούν σε δραστηριότητες της συζύγου του», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαριθμώντας στη συνέχεια τα ερωτήματα αυτά:

«Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να απαντήσει:

-Για το δάνειο των 700.000 ευρώ προς τον Κήρυκα Χανίων,

-Για τις σχέσεις του κ. Αυγενάκη με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου, με εκβιαστές, λαθρέμπορους και άλλους, είτε υπόδικους, είτε καταδικασμένους,

-Για ποιον λόγο δεν έχει καταθέσει ακόμη εν έτει 2017 πόθεν έσχες,

-Για ποιον λόγο δεν έχει απαντήσει στον ελληνικό λαό με στοιχεία για τις offshore τις οποίες φέρεται να κατέχει η σύζυγός του,

-Ποιες ήταν οι δραστηριότητες αυτών των offshore».

«Αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα θα έχουμε τη δυνατότητα να τα συζητήσουμε στον τόπο που τους αρμόζει. Δηλαδή στο ελληνικό κοινοβούλιο κατά τη διαδικασία της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, την οποία με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού θα συζητήσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος και κατέληξε σχολιάζοντας την τελευταία φράση στο εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη:

«Πράγματι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι κυρία Μητσοτάκη».

Δείτε επίσης: Εξώδικο κατά υπουργών και ΜΜΕ κατέθεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα