Πώς θα αναθερμάνετε τη σχέση σας με όπλο το σεξ

Αν το πάθος που χαρακτηρίζει την αρχή μιας γνωριμίας έχει καταλαγιάσει επικίνδυνα, καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας δοκιμάζοντας μεταξύ άλλων να πειραματιστείτε στον τομέα του σεξ. Πάρτε μερικές ιδέες:

Κάνε πειραματισμούς. Άλλωστε οι ευχάριστοι πειραματισμοί στο κρεβάτι αναθέρμαναν στο πάθος βελτιώνοντας τη σχέση.

Μη διστάσεις να φέρεις στο κρεβάτι και τα sex toys. Μέχρι και έρευνες, όπως αυτή του έγκυρου ινστιτούτου Kinsey έχουν αποδείξει ότι δεν πρόκειται να χάσεις και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ο άλλος να ξενερώσει – όσο κι αν το φοβάσαι.

Και αν δεν το έχεις με τα sex toys, επέλεξε τις αγκαλιές, καθώς η τρυφερότητα και η επαφή δέρμα με δέρμα τροφοδοτούν την ερωτική οικειότητα που ακολούθως τροφοδοτεί το πάθος.

Στο ίδιο μήκος κύματος – αυτό της τρυφερότητας – επιστράτευσε τη μουσική, καθώς είναι αφροδισιακή ενώ μη διστάζεις να λες σ’αγαπώ, αφού η εκδήλωση των συναισθημάτων έχουν άμεση σχέση με το πόσο ικανοποιημένο είναι κανείς από την ερωτική του ζωή.

Αν πάλι τα ρομαντικά δεν πιάσουν, τότε δοκίμασε την επιστροφή σε λίγο πιο kinky καταστάσεις, όπως το dirty talk. Ακόμα κι αν πρόκειται για αθώα ερωτόλογα, ειδικά αν εκφράζονται αισθησιακά, είναι ικανά να ανάψουν τα αίματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα