Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον πατέρα της Μαίρης

Οι σοροί της 20χρονης Μαίρης αλλά και της μητέρας της μεταφέρθηκαν στον τόπο καταγωγής τους, στην ΤήλοΤην Πέμπτη κηδεύτηκε ο 22χρονος ΧρήστοςΣε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 15χρονη αδερφή της Μαίρης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 49χρονος, Νίκος Κ., πατέρας της 20χρονης Μαίρης, η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο.

Δείτε επίσης: Χρήστος και Μαίρη: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον

θάνατο – Μια σύντομη ιστορία αγάπης (εικόνες)

Η κατάσταση της υγείας του 49χρονου από την πρώτη στιγμή κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος φέρει σοβαρότατα τραύματα στην περιοχή της κοιλιάς και τον αυχένα με τους γιατρούς να προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν.

Δείτε επίσης: Το τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο της Κρήτης (εικόνες)

«Η κατάστασή του είναι κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος. Ο 49χρονος νοσηλεύεται, διασωληνομένος, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 15χρονης

Τραγική φιγούρα στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι είναι η αδερφή της Μαίρης Κ. καθώς νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και ακόμα δεν έχει μάθει πως η Μαίρη και η μητέρα της, Δέσποινα δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Δείτε επίσης: Τροχαίο στην Κρήτη: Η 15χρονη δεν γνωρίζει πως έχασε τη μάνα και την αδερφή της (εικόνες)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ έχει δίπλα της μία ομάδα ειδικών ψυχολόγων αλλά και τους συγγενείς της που έφτασαν χθες από την Τήλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 15χρονη έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε επίσης: Θρήνος για το αρραβωνιασμένο ζευγάρι που έπεσε θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα