Ποιο πρόσωπο του Alpha δήλωσε: Μου στέλνουν συνέχεια στα social media γυμνές φωτογραφίες και βίντεο

Είναι νέος, όμορφος και κάθε φορά που εμφανίζεται στην εκπομπή του Alpha κάνει τον γυναικείο πληθυσμό να «παραληρεί».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι δέχεται γυμνές φωτογραφίες και βίντεο στα social media από θαυμάστριές του.

Ο λόγος για τον ταχυδρόμο της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», Δημήτρης Δερμετζόγλου.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει fan για σένα;

Μου στέλνουν συνέχεια στα social media γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. Αλλά εγώ το παίρνω στην πλάκα. Μια κοπέλα τις προάλλες που μου έστελνε τέτοια βίντεο έγραψε το όνομά της στο χέρι της για να μου αποδείξει ότι δεν είναι ψεύτικος ο λογαριασμός της.

Άντρες σου στέλνουν;

Ναι, και αν κάποιος είναι ευγενικός στην προσέγγισή του απαντάω ευγενικά. Δεν με νοιάζει αν είναι gay. Δεν λέω «Α, στις γκόμενες απαντάω, ενώ στους άντρες όχι». Θέλω να υπάρχει μια ευγένεια.

Αλήθεια, είσαι τόσο ευγενικός όσο δείχνεις; Σου τη δίνει να σε λένε καλό παιδί;

Πρέπει να με δουν στο γήπεδο πόσο ευγενικός είμαι. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει κολλήσει η στάμπα του καλού παιδιού. Δεν λέω, ακούγεται ωραίο στην αρχή, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικός και ξενέρωτος αυτός ο τίτλος. Δεν θα απαντήσω εγώ για τον εαυτό μου αν είμαι καλό παιδί, απλώς θα πω ότι είμαι ένας άνθρωπος με τα καλά και τα κακά του, που όμως δεν θα γίνει ποτέ προσβλητικός και δεν θα πατήσει επί πτωμάτων για να πετύχει τους στόχους του.

Πηγη: Down Town

Keywords
Τυχαία Θέματα