Ποιο ήταν το δώρο που έκανε ο Μάικλ Τζόρνταν στη Σερένα Ουίλιαμς (video)

Η Σερένα Ουίλιαμς κατέκτησε το Όπεν της Αυστραλίας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου επικρατώντας της αδελφής της, Βίνους και καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ με 23 κατακτήσεις Γκραν Σλαμ!

Την επομένη, ήταν η σειρά του Ρότζερ Φέντερερ να συγκεντρώσει τα βλέμματα, καθώς μετά από εξάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ κι έφθασε στα 18 Γκραν Σλαμ!

Στο κοινό ανάμεσα σε εκατομμύρια φιλάθλους βρισκόταν και ο Μάικλ Τζόρνταν. ο οποίος έκανε δώρο στην συμπατριώτισσα του – στο πλαίσιο διαφήμισης

– δύο ζευγάρια παπούτσια γνωστής εταιρείας με την οποία συνεργάζονται αμφότεροι.

Το ένα είχε τον κλασικό συνδυασμό μαύρο-κόκκινο, ενώ το δεύτερο είναι πιο… γυναικείο, καθώς είναι μαύρο και ροζ. Και στα δύο υπάρχει ο αριθμός 23 που φορούσε στην φανέλα του ο Τζόρνταν, αλλά και που ταυτόχρονα απεικονίζει τα Γκραν Σλαμ που έχει κατακτήσει η κορυφαία τενίστρια.

Όπως δήλωσε ο Αμερικανός στη σύντομη επιστολή που συνόδευε το δέμα: «Το να φτάνεις στην νίκη είναι δύσκολο. Απαιτεί χρόνια σκληρής δουλειάς, ασυνήθιστη ψυχική δύναμη και μίσος για την ήττα. Θερμά συγχαρητήρια και πλήρης σεβασμός για την 23η επιτυχία σου. Ήταν προνόμιο να βλέπω την παρουσία σου στο γήπεδο. Ο φίλος σου, Μάικλ Τζόρνταν».

Δείτε το βίντεο:

ESPN presents Serena Williams with a special box set & letter from Michael Jordan with the NikeCourt Flare AJ1 + a black and pink AJ1 pic.twitter.com/DfonrTInaC

— CJ Fogler (@cjzero) January 28, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα