Ποια είναι τα μυθικά ποσά που παίρνουν Ιμπραΐμοβιτς και Πογκμπά

Τα μυθικά ποσά τα οποία λαμβάνουν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Πολ Πογκμπά από τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τη δημοσίευση του βιβλίου «Football Leaks: The Dirty Business of Football».

Το περιεχόμενο του βιβλίου προέρχεται από έρευνα των δημοσιογράφων Ράφαελ Μπάχμαν και Μίχαελ Βούλζινγκερ της γερμανικής «Der Spiegel», οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνα η για το μεταγραφικό παρασκήνιο του ποδοσφαίρου,

από την οποία δεν μπορούσαν να λείπουν οι άσοι που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, σύμφωνα με τη Mirror, ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε συμφωνία για 367,640 αγγλικές λίρες (436,302 ευρώ) την εβδομάδα με αποτέλεσμα να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Premier League.

Παράλληλα έχει εξασφαλίσει μπόνους για τα γκολ συνολικής αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών (πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ), έχοντας σκοράρει 28 φορές την πρώτη του σεζόν με την ομάδα.

Το συμβόλαιο του Πογκμπά λέγεται ότι αφορά συμφωνία που αγγίζει τις 165,588 αγγλικές λίρες (196,439 ευρώ) την εβδομάδα και επιπλέον 36,000 λίρες (42,705 ευρώ) την εβδομάδα αν η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει το Europa League, σύμφωνα με τη Sun.

Επίσης, ο μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, εισέπραξε από τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάνω από 41 εκατ. λίρες (πάνω από 48 εκατ. ευρώ).

Το συμβόλαιο του με Κόκκινους Διαβόλους άγγιζε τις 89 εκατ. λίρες (πάνω από 105 εκατ. ευρώ) με πολλούς από τους οπαδούς να αμφιβάλλουν αν ο μέσος άξιζε αυτό το απίστευτο ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα