«Πλακώθηκαν» στον αέρα Παπαγιάννης και Γιαμαλή

Κόντρα με το… καλημέρα ξέσπασε στο πλατό του «Ε» μεταξύ του παρουσιαστή της εκπομπής «Αποκαλυπτικό Δελτίο», Γιάννη Παπαγιάννη και της δημοσιογράφου που ήταν καλεσμένη, Αναστασίας Γιαμαλή.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο ξέσπασε όταν ο κ. Παπαγιάννης πριν καλά-καλά κάτσει στη θέση του καταφέρθηκε εναντίον της κ. Γιαμαλή με ειρωνικά σχόλια για τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και το κατά πόσο τον τηρεί η δημοσιογράφος. «Είναι νεαρή η Αναστασία θα τα μάθει αυτά», είπε σε κάποιο σημείο ο κ. Παπαγιάννης.

«Πίστεψέ με

ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τι λέει ο κώδικας είμαι παλιός στη δουλειά», τόνισε ο παρουσιαστής, με την κ. Γιαμαλή να απαντά πως αν δεν την χρειάζονται μπορεί να αποχωρήσει.

Στο ίδιο ειρωνικό ύφος ο παρουσιαστής ότι φυσικά και τη θέλουν στο πλατό γιατί είναι χρήσιμη καθώς δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που υπερασπίζονται τις κυβερνήσεις.

Ωστόσο, στη συνέχεια η κ. Γιαμαλή σήκωσε το «γάντι» απαντώντας με ένα «φαρμακερό» σχόλιο: «Το έχεις κάνει με μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια».

«Αυτά παθαίνει κανείς όταν ανακατεύεται με τα πίτουρα…», ήταν η ατάκα της κ. Γιαμαλή στο Facebook σχετικά με το επεισόδιο.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Γιάμαλη με το επίμαχο απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα